Vásárlás, megrendelés, jótállás


Tisztelt leendő Vásárlóink !


Megrendelés menete:
A mérleg(ek) megrendelését sajnos csak írásban tudjuk elfogadni. Ez történhet e-mailben, vagy faxon.
Minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsuk a szállítási feltételeket, a mérleg méreteit, méréshatárát, illetve típusát. Megrendelés előtt érdemes írásban, vagy telefonon érdeklődni az adott termékről.

Szállítás:
Döntő többségen a GLS, vagy valamely gyorsfutár-szolgálattal küldjük el Önnek a mérleget. A mérlegek árai NEM tartalmazzák ezen posta költségeket ! Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Szállítási határidő:
Minden mérlegből minden típus és méret nincs raktáron - illetve legyártva, de ezek átfutási ideje max 2-4 munkanap, plusz a szállítás ~1-2 nap. Sajnos hiteles mérlegeknél ez lehet akár 8-21 nap is ! Megrendelés esetén mindig közöljük a várható szállítási időtartamot. A legkeresettebb típusokból természetesen van raktáron több darab.

Garanciális idő:
Természetesen vállaljuk a garanciális időn belüli, és azon túli javításokat is. Ahol az külön feltüntetve nincs, ott a jótállás időtartama 12 hónap. Az ettől eltérő mindig csak hosszabb ! A garanciális javításokat a telephelyünkön végezzük.
Sem a számlához, sem a jótállási jegyhez nem ragaszkodunk. Viszont nem tudunk elfogadni garanciális igényt, ha a mérleg adatlapja sérült, nem olvasható, hiányzik, vagy beazonosítása nem lehetséges. Szintén nem vonatkozik a garancia fizikai sérülésekre, elemi károkra, beázásokra (kivétel a vízmentes mérlegek), nem rendeltetésszerű használtra, illetve harmadik fél általi javításra. Kérem, hogy a meghibásodott mérleget ne szedje szét, ne használja tovább, hanem minél előbb juttassa vissza.


Fizetési mód:
A megrendelt mérleg(ek)ről és postázási díjról előleg-díjbekérő számlát állítunk ki, melyet faxon, e-mailben eljuttatunk Önhöz. A díjbekérőt utalással kérünk kiegyenlíteni. Az összeg beérkezése után postázzuk a mérleget, illetve a tényleges számlát. Az árak forintban kerültek feltüntetésre.

Elállás joga
A távollevők között kötött szerződések szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék szállítási költségein kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését!!! Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére. A 14 napon belüli elállási jog nem azt jelenti, hogy a terméket használja 13 napig, majd él az elállási jogával és visszaküldi, ez kölcsönzésnek minősül! Kérem ezt figyelembe venni!
A viták elkerülése végett, célszerű a leszállított eszközt ki sem bontani, hanem a kapott állapotban visszaküldeni !
Kérem, hogy a csomagot ne "portósan/utávéttel" küldje vissza, és jelezze előre valamely elérhetőségünkön az elállási szándékát. Egyedi méretben/tulajdonságokkal megrendelt, ezért külön gyártásba egyedileg készített mérlegeket nem áll módunkban visszavásárolni.

Adatkezelés
Az webáruház használata során , vállalkozásunk a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, reklám/SPAM leveleket nem küld.. A megrendelés folyamán rögzített adatokat, vállalkozásunk a megrendelés teljesítéséhez használja fel. A webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban e-mail címen.

Minőség:
Az általunk forgalmazott mérlegek mindegyikének VAN magyarországi alkatrészellátása, minden eladott mérleget kipróbálunk, súllyal ellenőrzünk. A nem hiteles mérlegekre is adunk CE tanúsítványt, illetve megfelelősségi-gyártói nyilatkozatot, vállalva, hogy az adott eszköz a rá vonatkozó előírásoknak megfelel. Törekszünk olyan alkatrészek beépítésére, amelynek ha gyártása megszűnne, szükség esetén könnyen pótolható legyen egy másik gyártó alkatrészével.

 

Reméljük mérlegeinkkel hosszú távon, megbízható, pontos méréseket tud végrehajtani. 

Copyright © 2007 - 2012 Guttmann Mérlegtechnika Kft. Minden jog fenntartva