Közúti acél hídmérleg

Prospektus letöltése
 
 

Elhelyezés
A mérleg elhelyezhető föld felett rámpás ráhajtással, vagy aknába süllyesztve. Az aknás süllyesztést inkább olyan telephelyen ajánljuk, ahol szűkös hely áll rendelkezésre. (kisebb fordulókör szükséges)

 

Szerkezet
Az alváz 2db 3m széles modulból áll, melyek középen illeszkednek. Minden modulban 8db hosszirányú teherfelvevő gerenda fut. Így tökéletes a teherbírása, nem kell az esetlegesen kikönnyített váz miatt 8, vagy 10db cellát alkalmazni, amely csak a betonozás illetve esetleges javítás költségét emeli, rontva a mérési pontosságot.

Teherátadás
A mérlegbe egyenként 30t teherbírású, 6db HBM, vagy Sensocar önbeálló rozsdamentes cella kerül beszerelésre "távol-keleti" cellákat csak a vevő határozott kérésére építünk be.
A vezetékek fém csőben helyezkednek el, csökkentve a rágcsálók által okozható károkat. A mérleghíd magassága ~365mm.

Kijelző
A mérleg digitális kijelzője bruttó, nettó, tára mérésre alkalmas, számítógépes kimenettel rendelkezik, rozsdamentes kivitelben készül. Kérhető akár napelemes táplálással, ott ahol nem áll rendelkezésre hálózati feszültség ! A kijelző osztásértéke 20kg, de kérhető osztott 10/20kg-os felbontással is.

Másodkijelző, segédkijelző
A mérleghez csatlakoztatható egy nagyméretű, vízvédett LED-es segéd/másodkijelző.
A kijelző automatikus fényerő szabályzós, így kiválóan olvasható ragyogó napsütésben, és sötétben is.
Bővebben itt talál róla leírást, adatokat.

Rádiós kijelző rakodógépbe
A mérleghez csatlakoztatható
egy szivargyújtóról üzemeltethető vízmentes rádiós kijelző, a rakodógép kezelőjének munkáját nagymértékben megkönnyíti, hogy folyamatosan látja a mért tömeget.

A mérleghez csatlakoztatott program segítségével Szállítójegy/Mérlegjegy nyomtatható. Kezelése egyszerű, magyar nyelvű. Kérésre egyedi opciók beépítése, vállalati irányítási rendszerhez történő illesztése lehetséges. A számítógép a mérlegtől távolabb, akár kábelezés nélkül, akár rádiós adatkapcsolattal is üzemeltethető.

A hidmérlegek esetleges garanciális időn túli javítását, illetve időszakos hitelesítését vállaljuk.
A megrendelt mérleghez díjtalanul biztosítunk alapozási, kivitelezési rajzot. Mellékeljük a CE engedélyt, Minőségi Tanúsítványt, Gyártói megfelelőségi bizonylatot, illetve a Hitelesítési Jegyzőkönyvet.

Az alap elkészítése során díjtalanul konzultálunk akár személyesen a helyszínen is a kivitelezővel. Vállaljuk a teljes alap elkészítését is, „kulcsrakész” állapotban átadjuk Önnek a mérleget. Mérlegeinkhez raktáron tartunk alkatrészt, így biztosított az általában 24 órán belüli javítás. A mérlegre lehet pályázati támogatást igényelni, gépkódja 5151-0330, vtsz száma: 84238900
 

Copyright © 2007 - 2012 Guttmann Mérlegtechnika Kft. Minden jog fenntartva